Drie aanhoudingen na steekincident in Sneek

3 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 maart heeft de politie drie aanhoudingen verricht na een steekincident in de binnenstad van Sneek. Bij het incident raakten twee 18-jarige mannen uit Sneek gewond. Het onderzoek naar de toedracht van het steekincident is nog volop gaande.

Details van het incident

De politie kreeg op dinsdag 12 maart rond 22:45 uur een melding van een steekincident in het centrum van Sneek. Twee slachtoffers werden gevonden in de omgeving van het Oud Kerkhof. Deze twee 18-jarige mannen uit Sneek zijn met letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanhoudingen

Naar aanleiding van het onderzoek in de omgeving van het Oud Kerkhof zijn er drie verdachten aangehouden. Vlak na middernacht werd er een 19-jarige man uit Leeuwarden aangehouden in een voertuig op de Lemmerweg. Enkele uren later werden er elders in Sneek nog een 21-jarige man en een minderjarige jongen uit Sneek aangehouden. De verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht voor verhoor.

Getuigen gezocht

De toedracht van het steekincident is nog onduidelijk. De politie is op zoek naar camerabeelden van het incident en getuigen die mogelijk iets hebben gezien van een conflict of het steekincident. Als u tips, informatie of camerabeelden heeft, kunt u contact opnemen met de politie.