Boot Holland: Een Unieke Ervaring Voor Watersportliefhebbers

3 maanden geleden gepubliceerd

Van 6 tot en met 10 maart 2024 zal Boot Holland, hét watersportevenement, plaatsvinden in het WTC Expo te Leeuwarden. Het evenement, met meer dan 250 deelnemers uit de watersportsector, belooft een unieke ervaring te worden voor zowel liefhebbers als nieuwkomers.

Ontdek de Wereld van Watersport

Boot Holland is niet alleen een tentoonstelling van glimmende boten en geavanceerde watersportapparatuur, maar ook een ontmoetingsplek voor iedereen die interesse heeft in de watersport. Bezoekers krijgen de kans om de mooiste boten van bekende merken te ontdekken en meer te leren over de nieuwste technologieën in de branche.

Meer dan alleen boten

Naast de boten is er ook een recreatieplein waar bezoekers een scala aan mogelijkheden kunnen ontdekken, variërend van accessoires en kleding tot verzekeringen en gesprekken met ervaren watersportmakelaars. Er zijn ook presentaties en lezingen die boeiende inzichten en ervaringen delen.

Duurzaamheid en Innovatie

Boot Holland legt de focus op duurzaamheid met een ruim aanbod aan elektrische boten en informatie over het ombouwen van brandstofmotoren tot elektrische of hybride motoren. Het evenement zal ook primeurs van De Stille Boot onthullen, waardoor bezoekers de nieuwste innovaties op het gebied van elektrische aandrijving en stille voortstuwing kunnen ontdekken.

Werken en Leren in de Watersportbranche

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de watersportbranche, biedt Boot Holland een werken & leren plein met inzicht in diverse vacatures en doorgroeimogelijkheden binnen de maritieme sector.

Boot Holland weerspiegelt het groeiende belang van duurzaamheid en diversiteit in de watersportsector en nodigt iedereen uit om deze veelzijdige wereld te ontdekken. Stap aan boord van 6 tot en met 10 maart 2024 en ervaar het ultieme watersportgevoel.