Overval op afhaalrestaurant Heerenveen

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm007
Afbeelding: Politie

Zondagavond 15 november heeft er rond 22.00 uur een overval op een afhaalrestaurant plaatsgevonden. Dit gebeurde aan de Trambaan in Heerenveen.

Twee mannen met bivakmutsen gingen de zaak binnen en bedreigden de medewerkers. Ze eisten geld en gingen er vervolgens vandoor met een geldbedrag. De medewerkers bleven ongedeerd.

Onderzoek

De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart. Er is sporenonderzoek gedaan en we hebben beelden veiliggesteld. Daarnaast hebben we met een aantal getuigen gesproken en is er meteen een burgernetmelding verspreid waarin de signalementen zijn gedeeld. De eerste verdachte droeg vermoedelijk een zwarte jas en een donkere spijkerbroek. De tweede verdachte droeg een wijde joggingsbroek, een donkere jas en donkere schoenen.

Informatie

Heeft u waardevolle informatie? Heeft u de overval zien gebeuren of heeft u iets gezien of gehoord wat mogelijk te maken kan hebben met deze overval? Of heeft u gezien dat iemand sinds gister ineens over meer contant geld beschikt? Laat het de politie weten en neem contact met de politie op via 0900 – 8844. U kunt ook altijd informatie anoniem delen via 0800 – 7000.

Dit artikel verscheen eerst op Heerenveen-Actueel.nl

Adverteren op SneekActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SneekActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Súdwest-Fryslân
03:20

18° C

Zwaarbewolkt

0.83 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief