Na Drachten nu ook Snits verglaasd door DeltaFiber

Normal na drachten nu ook snits verglaasd door deltafiber start
Afbeelding: DeltaFiber

In een puur Friese samenwerking is recentelijk het industrieterrein ‘’de Hemmen’’ als eerste industrieterrein van Sneek voorzien van supersnel glasvezel. En de eerstvolgende terreinen in Sneek staan ingepland voor begin 2020.

DeltaFiber, de challenger in de zakelijke glasvezelmarkt, heeft in een prettige en soepele samenwerking met telecombedrijf Eazit, de gemeente Sneek, én aannemersbedrijf Direct Connect Telecom ervoor gezorgd dat ondernemers op ‘’de Hemmen’’ nu ook gebruik kunnen maken van internet van 100 tot 500 Mbit/S, vanaf 99,- per maand. Een thuiswedstrijd met goed resultaat dus – waaronder veel hele blije klanten!

De service gerichte aanpak van DeltaFiber zorgt er onder andere voor dat per klant een individueel plan gemaakt wordt. En alle ondernemers die samenwerken met Eazit zijn ook direct voorzien van goede telefonie en andere providerdiensten.

Verder is DeltaFiber actief met een eigen salesforce op de door haar ontsloten industrieterreinen, om zo veel mogelijk ondernemers aan te sluiten. Op ‘’de Hemmen’’ zijn deze klanten overgenomen door Eazit, maar op andere industrie terreinen is er nog ruimte voor andere providers. Dus diegenen die hier belangstelling voor hebben – neem contact op met DeltaFiber.

De doelstelling van DeltaFiber is 5.000 actieve abonnementen vóór 2025 afgesloten te hebben. En door de oplevering van ‘’de Hemmen’’ komt deze weer een grote stap dichterbij.

Adverteren op SneekActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SneekActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Súdwest-Fryslân
04:56

18° C

Zwaarbewolkt

0.83 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief